søndag 2. oktober 2011

"Fint liv", del ørtentusenhundreogsekstisjukommafire

Dagen idag. Jeg våknet først kl 10, sånn ca. Men, hvorfor stå opp. Rullet rundt og sov en stund til. Frem til kl 12.45. Jeje. Så på tv. Spiste etterhvert frokost, en herlig bolle med Frosties. Du vet, de derre små porsjonspakkene. Jess, en slik en.


Bortsett fra at dette ikke er porsjonspakke. Kom over en serie på NRK1 med besteste beste Stephen Fry, 


(hjertehjertehjerte), som jeg så før jeg hoppet i dusjen. Når jeg likevel var innelåst på badet tok jeg meg tid til noen små kutt også. Dette er noe av det mer fornuftige jeg gjorde idag. Nydusjet og ren, og forts mindre pen, fikk jeg ånden over meg og bestemte meg for å organisere øresmykkene mine. Jeg har bare hatt esken de skal ligge i, i over en måned. TTT. Visstnok. Siden det var mer sommer idag enn det har vært i hele sommer, tok jeg med meg smykkene og esken ut, og 'koste' meg i sol og varmegrader. Vips, her er resultatet: 


Fiiint!? Men samlingen kunne sannelig vært mye større. Dette bør jeg gjøre noe med.

Deretter hang jeg sammen med Birgit, Bjørnar og Gudrun. Ja, jeg har skikkelig mange venner. Her er de:




Dessuten er ikke Gudrun feit. Hun har kraftig benbygning. Big difference.

Etter en stund forsvant jeg inn igjen, gitt, og der ble det visst litt Fjasing og musikk på youtube. Middag. Jeg ryddet opp etter middag. Jeg gav pusekattene friskt vann og mat til kvelds. Kledde på meg og for ned til Kiwi to seal the deal, for a quick fix, kall det hva du vil. Altså handlet jeg inn snop og annet junk. Og dagens spyorgie ble reddet. JEI. Resten av kvelden har jeg glodd tv. Lovlig Blond på TV3, woopdido.


Pusset tannebissene.


Er de ikke FINE! If only they were really mine.

Fikk ånden over meg for andre gang, og ryddet litt på badet. Da var kl nærmere 00.30. Jeg er helt klart ikke a-menneske. No, sir, no.
Og nå, Facebook og blogg-di-blogg.

Dagens høydepunkt:
ISBILEN


Dagens vakreste hendelse (og forsåvidt eneste):
Jeg og samboeren reddet en liten fugl som hadde falt ned dreneringsløpet fra vannrenna (ikke spør, jeg aner ikke, jeg siterer samboeren). Der satt den fast i flere timer til jeg skjønte at kattene var spesielt interessert i røret, stakkars liten. Men den kom ut, og ble veldig glad tror jeg. En slik en var det: 


Tror jeg. Tralala.

ÅÅÅ, lever jeg ikke et fantastisk innholdsrikt og spennende liv!!!

KONEC
(Snart. Håper jeg)