onsdag 25. april 2012

The voices in my head

Is telling me:

Du blir aldri bra nok.
Du kommmer aldri til å få den kroppen du trenger for å klare leve med deg selv.
Du er fullstendig verdiløs.
Du er fullstendig uinteressant, ingen legger merke til deg, du er i beste fall veggpryd.
Du hører ikke til.
Når kjæresten er lei deg, fordi du ikke lenger orker være med på "kjæresteaktiviteter", finnes det ingen andre i hele verden som noensinne kan finne på å forelske seg i deg, ville være med deg, ha deg, finne deg vakker og attraktiv.
Du er dritt.
Du er støv.
Du kan ingenting.
Det er ikke vits i å prøve, du kommer aldri til å klare det.
Du er en forbanna taper, du hører til nederst på rangstigen, du er ikke på den engang, du er flere tusen meter under rangstigen.
Tapertapertapertapertapertapertapertapertapertaper.
Du er styggstyggstyggstyggstyggstyggstyggstyggstyggstygg (hvem faen tror du at du er, hvorfor prøver du å se åkei ut, når du vet at du uansett for evig og alltid bare er styggstyggstyggstyggstyggstyggstygg, og hele verden stemmer i).
Du er så helsikes tjukk i huet, så føkkings dum, nærmest tilbakestående.
Folk med Downs Syndrom kan mer enn deg, skjønner mer, får til mer.
Du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok, du er ikke bra nok,
du er ikke bra nok,
du er ikke bra nok,
DU ER IKKE BRA NOK.
ALDRI JÆVLA BRA NOK.

(Men jeg er her fremdeles.
Av en eller annen grunn).

7 kommentarer:

  1. Ja... Det er stemmene i hodet. Men de er fulle av shit. Tro meg. <:*3

    SvarSlett
    Svar
    1. Jaaa... Men, har begynt å innse at det er nettopp det de ikke er, fulle av shit...

      <:*3!!

      Slett
    2. Men de er jo det. Stol heller på alle stemmene som har tilhørende ansikter (aka mennesker) som sier det motsatte. For det gjør de, vi. Finest! <3

      Slett
  2. Det høres ut som demonene mine.. Det er skikkelig stygge utsagn. Man blir ganske ødelagt av å konstant høre så mye stygt, selv (og ikke minst!) fra oss selv.. Jeg håper det finnes en øøøørliten annen stemme der inne som sier at det er løgn, for det er det.

    SvarSlett